Plata si livrare

Transport

1. Livrarile se vor efectua in termen de 48-72 de ore de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) si 30-45 zile pentru produsele care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru clientul care a facut comanda. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, ALE MOBEL LUXURY SRL, se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre ALE MOBEL LUXURY in termen de maximum 14 zile.

2. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la ALE MOBEL LUXURY, este efectuata prin intermediul curierului, prin mijloacele de transport proprii in orasele in care acestea sunt disponibile (ALBA, CLUJ, SIBIU) sau pentru colete mari, prin bursa nationala de transport.

3. Valoarea costului de livrare este de 99lei pentru achizitii de pana la 2000 de lei. Pentru achizitii de peste  2000lei, valoarea costului de livrare este de 150 lei

Montaj si manipulare

1. Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata blocului/casei.

2. Manipularea acestora in locuinta (apartament sau casa) revine in sarcina clientului. Livrarea produselor se face sub forma de colete (acestea contin elementele mobilierului, schita de asamblare si accesoriile necesare asamblarii); diblurile sau holsuruburile necesare suspendarii corpurilor pe perete nu sunt inlcuse in kitul de accesorii – achizitia lor separata este in responsabilitatea clientului – modelul de holsurub si diblu necesar fiind influentat de tipul de perete din locuinta clientului (BCA, caramida, lemn, rigips, etc).

Toate servicille de livrare se fac de Luni pana Vineri.